zutaten:
1kg schweinenacken
2 dosen tomaten (hat immer oro di parma genommen)
1/2 tube tomatenmark (auch oro di parma)
rinderbrühe (würfel/pulver) für 2L
das fleisch in mundgerechte stücke schneiden und anbraten, danach tomatenmark dazu und nochmal kurz anbraten
dann tomaten, brühe und 4 dosen wasser dazu, 1x aufkochen lassen und so ca. 3h auf kleiner flamme köcheln lassen, dabei regelmäßig umrühren
schmeckt am besten mit rigatoni und parmesan
omers pastasauce
Moderator: one
-
- Gast
Re: omers pastasauce
İçindekiler:
1kg domuz boynu (haram)
2 kutu domates (her zaman oro di parma almıştır)
1/2 tüp domates salçası (ayrıca oro di parma)
2L için sığır eti suyu (küp/toz)
Eti bitex boyutlu parçalar halinde kesin ve kızartın, ardından salçayı ekleyin ve tekrar kısa bir süre kızartın.
Ardından domates, et suyu ve 4 kutu suyu ekleyin, bir kez kaynatın ve düzenli olarak karıştırarak küçük bir alevde yaklaşık 3 saat pişirin.
En iyi rigatoni ve parmesan ile tadı
1kg domuz boynu (haram)
2 kutu domates (her zaman oro di parma almıştır)
1/2 tüp domates salçası (ayrıca oro di parma)
2L için sığır eti suyu (küp/toz)
Eti bitex boyutlu parçalar halinde kesin ve kızartın, ardından salçayı ekleyin ve tekrar kısa bir süre kızartın.
Ardından domates, et suyu ve 4 kutu suyu ekleyin, bir kez kaynatın ve düzenli olarak karıştırarak küçük bir alevde yaklaşık 3 saat pişirin.
En iyi rigatoni ve parmesan ile tadı
Re: omers pastasauce
schmackofatzo bleibt mir da nur noch zu sagen